bilde 9Fra Hjelmås til Afrika med Guds ord!

Intervju med Espen.

Sommeravslutning!

Søndag 25. mai var det sommeravslutning på storsamlingen i Midtgård bedehus. Det ble en dag med mye program og moro!!

THK

Før sommeravslutningen hadde alle barna og de voksne blitt utfordret på å ta med noen klær eller leker som de ville gi til et Mor, barn senter i Ukraina.

På bilde under står Oddmund Eidsheim fremme og presentere arbeidet som THK driver i Ukraina. Han fortalte og viste bilder fra dagsenteret som THK støtter i Ukraina.

THK støtter et dagsenter (Mothers Care) for barn i Kiev. I følge ukrainske myndigheter er det 100.000 hjemløse barn i Ukraina. Omtrent 30% av alle gatebarn bor eller flytter til hovedstaden Kiev. Mange av disse finner hverandre og lever på gata og i kloakknettet uten omsorg fra familie.  Derfor er det stort behov for et dagsenter for disse barna. (fra thk.no)

oddmund

MERCY SHOW

 

bildeDen 18.03.14 hadde Jon Andre og Crystal åpnet opp hjemmet sitt for informasjonsmøte om Mercy Ships! Det var en god gjeng fra Leknes som hadde møtt opp, for ikke å snakke om Maria Romarheim som hadde kjørt helt fra Seim!

Fra Mercy Ships kom Erling Natvig for å presentere Mercy Ships og arbeidet de driver samt og presentere velledighetskonsert MERCY SHOW som Mercy Ships skal arrangere i Grieg Hallen den 17. november 2014.