LUK

Søndager i oddetalsveker er det LUK på bedehuset.

LUK står for Leknes Ungdoms Klubb og er for alle ungdommar fra 7. klasse.

Hva skjer? Møte, mat og mykje fart og morro!

Kontaktperson er Asle Bjørsvik, tlf 977 21885.

Hei deko i 6. klasse! J

Vi i LUK, Leknes ungdomsklubb, vil gjerne invitere deko til å vere med på ein av samlingane våre før sumaren, sidan dykk til hausten er gamle nok til å byrje på LUK.

LUK er ein ungdomsklubb som heldt til i Midtgard bedhus, og er open for alle frå 7.klasse og oppover. Vi har samlingar annankvar søndag mellom 19.00 og 21.30.

Ein vanleg LUK- samling består som regel av spill/leik/sosial, ein møtedel med andakt og mat til slutt. Utanom dette har vi også ein del LUK-samlingar som går med til større aktivitetar. Vi kan for eksempel nemne at vi har gjort ting som filmmarathon, kanotur, weekend-turar, og vi har arrangert loppemarked! Det er altså mykje gøy å spanande som skjer på LUK!

Vi inviterer derfor dykk i 6.klasse til å vere med oss på LUK, søndag 24.mai, kl 19.00 i Midtgård bedhus. Vi kan røpe at det blir litt konkurranser og annan moro! Så viss du lurar på kva LUK er ,vurdere om du kanskje vil byrje på LUK til hausten, eller om du rett og slett berre ikkje har noko anna og gjere på søndagskvelden, er du hjarteleg velkommen på LUK!

Vi håpar å sjå mange av dykk i 6.klasse både på søndag 24.mai og til hausten. Du som går på LUK - inviter gjerne med deg nokon nye endten 6.klassingar eller nokon som ikkje har vore på LUK før :-)

Hei! :)
Fredag 20.feb til søndag 22.feb reiser LUK til fjon fjellkyrkje! 

Påmeldingsfrist er søndag 15. Februar. Du melder deg på ved å sende melding til Joachim (tlf: 97639061). Me reiser 17:30 fra bedehuset og er heima ca kl 15:00 på søndag. 

Pris for helga er 400,- for medlemmar og 500,- for ikkje medlemmar (då blir du også medlem). Dersom pris er et problem kan foreldre ta kontakt med Joachim.

Meir info kjem seinare.
Vi håper på at flest mulig kan være med, sjølv om det denne gangen blei i vinterferien!

 

Her kjem datoene for våren 2015 på LUK :) 

18.Januar: Spel og leik på bedehuset.

1. Februar: Bordtennis turnering.  Leik og moro.

15. Februar: 50 leiken.

20-22. Februar: Vi reiser på FJONTUR!! OBS dato, første helg i vinterferien. Vi håper så mange som mulig vil og kan vere med J Meir info om dette kjem etter kvart!

15. Mars: Påskeverksted.

1.April (onsdag i påskeferien): Film hos Turid.

12. April: Tur til Modalen.

26. April: Tur til krossane.

10. Mai: Møteveke med Tor Ingvald. Vanleg LUK går difor ut, vi går på møte ilag.

24. Mai: Vi inviterer 6.klasse. 

1. Juni: Sommaravsluttning :) 

    Bilde frå julebordet vårt :)

 

Dersom du vil ha påminning om når LUK`en er; send melding til: 97 72 18 85

Informasjon og program ligg også på midtgaardbedehus.no. Og følg oss på LUK- Leiknes Ungdomsklubb på facebook. 

 

 

Julebordet som eigentleg skulle vere Søndag 7.Desember blir no flytta til LØRDAG 6.Desember! Tidspunktet kjem vi tilbake til snart, følg med på LUK siden på facebook :) 
Sett av datoen, gjer klar finstasen og gled deg til julebord med LUK. 

Vi får servert pinnekjøtt og det blir ein veldig kjekk kveld! 

Ta gjerne med deg nokon nye på LUK, prisen er 50 kr for medlemmar og 150 kr for dei som ikkje er medlemmar. 

Påmelding til Henriette: 48 27 63 74. 

VI GLEDER OSS!! :)

Hei!

Då er vi klare for LUK igjen, og det blir oppstart den 31.August i bedehuset på Leknes kl 19.00 :)
Det blir "bli kjendt leikar", spill og anna morro, så ta med deg gamle og nye LUK`ere. Vi får is og nonstop til mat denne gongen. Vi håpar du tek turen innom LUK, og vi har stor tru på at dette kjem til å bli eit supert år!! Lurar du på noko spesielt, kan du ta kontakt med Henriette Spurkeland: 48 27 63 74. 

VELKOMMEN PÅ LUK

 

Hei på deg fra 7. klasse og oppover! 

Vi i LUK, Leknes ungdomsklubb, vil gjerne invitere deg til oss!!

LUK er ein ungdomsklubb som heldt til i Midtgard bedhus, og er open for alle frå 7.klasse og oppover. Vi har samlingar annankvar søndag mellom 19.00 og 21.30 i partallsveker. Vi som er ledare på LUK har fått lov å bli kjendt med Jesus, og vil vere med å gje Han vidare!! 

Ein vanleg LUK- samling består som regel av spill/leik/sosial, ein møtedel med andakt og mat til slutt. Utanom dette har vi også ein del LUK-samlingar som går med til større aktivitetar. Vi kan for eksempel nemne at vi har gjort ting som filmmarathon, kanotur, weekend-turar, og vi har arrangert loppemarked! Det er altså mykje gøy å spanande som skjer på LUK!

Viss du lurar på kva LUK er, vurdere om du kanskje vil byrje på LUK til hausten, eller om du rett og slett berre ikkje har noko anna og gjere på søndagskvelden, er du hjarteleg velkommen på LUK! Har du spørsmål kan du ringje/sende melding til Henriette Spurkeland: 48 27 63 74. 

Vi håpar å sjå mange på LUK til hausten!! Vi gler oss veldig :-)