Tilbakemeldingen fra bibelundervisningen "Bibelens Røde Tråd" er svært positive, hvis du ikke fikk anledning til å være med, er det nå en mulighet til å laste ned undervisningsmaterialet på våre nettsider. Se på venstre siden under menyen TALER.

 

Fredag 30. januar til søndag 1. februar vil det skje noko veldig spennande i bedehuset vårt! Vi skal sjå nærare på den RAUDE TRÅDEN i bibelen, og sjå kor fabelaktig den boka er skreve! Den heng saman frå start til slutt, sjølv om det er 66 bøker og over 40 forfattarar!

Det vert undervisning fredag kl 18 - 21, lørdag kl 15 - 22 og søndag 11-15. Altså 12 undervisningstimar og ei storsamling! Litt herftig kanskje, men kurset har fått enormt gode tilbakemeldingar der dei har hatt det før! Folk fekk ein ny glød:)

Håpar mange vil vere med på dette! For å berekne mat, er det satt påmelding til fredag 23. januar til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Heile kretsen til Nordhordland Indremisjon er invitert! Kurset kostar kr 400,-, og dette skal dekke kursmateriell og mat.

Bibelens-røde-trad-

Då gjenstår det berre å melde seg på!! :)